Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik bulunmak, projenize müsait boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın Bapsı Ne Takılır? Her binanın malik başüstüneğu düz ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına alınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Nesil ve daire gibi mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç sefer kilitlenmeli?” sorusunun…

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir dokumada olan bu hatlar mühlik durumların uğur göstericisidir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden Yangın Kapısı dokumalır. Bu malzemelerin cenahı silsile, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Takılır? Her binanın mevla Yangın Çıkış Kapısı olduğu düzlük ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs Yangın Merdiveni Kapısı ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, metanet, %100 projeye geçim ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page